Hallå där ute i sommarvärmen!

Nu var det ett tag sedan sist igen och tyvärr är det så att jag intet nytt har att förtälja. Vi hade en förhoppning om att det skulle bli några gig i sommar men det stannade vid just en förhoppning. 

Sommarens begivenheter brukar bokas rätt långt i förväg och vi har troligen varit lite dåliga på att profilera oss vilket ju är synd. Den enda spelning vi har nu i sommar verkar bli den på Sommarhemmet den 12/7 som ju varit inbokad ända sedan senvintern.

Den inställda spelningen på Talad Thai i Husum kommer att bli av vid ett senare tillfälle men i skrivande stund vet vi inte när det blir. 

Krokar är utlagda lite här och var men än så länge ligger flötet still. Som vanligt har ni där ute chansen att ändra på det.

Kanske ni själva ska eller ni kanske rent av har någon bekant som ska gifta sig som vill ha lite musik till efterrätten. Någon fyller kanske år eller hittar på nån annan anledning till att ha en fest. Vad det än gäller så finns vi att tillgå, det är bara att hojta till.

Vi utlovar humor, lite allvar och mycket hålligång och vi tillhandahåller även egen ljudanläggning till humana priser. Bara hör av er om ni vill att vi ska komma. 

Vill även passa på att hälsa nytillkomna följare välkomna till oss, ni blir allt fler vilket glädjer oss oerhört. 

Ha nu en skön sommar!

Vid tangentbordet, Åberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *